Maak je stralende lach compleet

Bleken

Als de beugel er eindelijk uit mag, is het mogelijk om de behandeling bij patiënten boven de 18 jaar helemaal mooi af te maken met een bleekbehandeling. Omdat onder de 18 jaar de tandkleur nog niet geheel vast ligt, kan er pas gebleekt worden vanaf die leeftijd. Omdat we vinden dat niet alleen je gebit maar ook de kosten ervan tot een tevreden lach moeten stemmen, bieden we deze behandeling aan voor € 250,-. De enige bijkomende kosten zijn € 20,08 voor een intake waarbij u tijdens dit consult, door orthodontist Arjen van Diepenbeek, vooraf eerlijk advies krijgt of het zinvol is uw gebit te bleken. Omdat we natuurlijk wel eerlijk moeten kunnen vertellen hoe het is om zo’n behandeling te ondergaan, hebben we zelf de proef op de som genomen en hebben een paar assistentes hiervoor in de stoel plaatsgenomen; het resultaat is bijzonder mooi geworden.

Bij andere bleekbehandelingen kunnen de tanden wat gevoelig zijn door de bestanddelen die voor het bleek-effect zorgen. De bleekbehandelingen die wij aanbieden bevatten lagere concentraties van deze bestanddelen, waardoor er doorgaans minder gevoeligheid optreedt tijdens of na de behandeling. Door de lagere concentraties werkzame bestanddelen is de behandeling veilig voor het glazuur en de tanden terwijl het resultaat minstens net zo mooi is als bij een bleekbehandeling met hogere concentraties werkzame stoffen.

Om een afspraak te maken voor een bleekbehandeling is het niet noodzakelijk om patiënt te zijn bij onze praktijk. Ook hierin willen en kunnen wij iedereen van dienst zijn. Voorwaarde voor de bleekbehandeling is wel dat het gebit in goede conditie is, de patiënt minimaal 18 jaar oud is en de orthodontist na het intake-consult een bleekbehandeling als zinvol adviseert. Ook is het veelal mogelijk, als uw zoon of dochter een lange afspraak heeft voor het plaatsen van een beugel, op dezelfde tijd een afspraak te krijgen voor een bleekbehandeling. Wie meer wil weten over de bleekbehandeling kan contact opnemen met de praktijk of gewoon even binnen lopen. Onze mensen aan de balie geven, naast een stralende lach, graag de gevraagde informatie.